Zakelijk

Zakelijk en VIP vervoer voor particulieren en bedrijven

Ten gevolge van een toenemende werkdruk gaan directieleden er steeds vaker toe over om zich door een chauffeur te laten rijden. Voor een bedrijf of organisatie zijn directieleden belangrijke personen, die met de nodige zorg omringt dienen te worden. De continuïteit van de organisatie is hiermee gediend. Voor deze specifieke vorm van vervoer worden door Taxi Haarlem Schiphol de nieuwste auto’s ingezet.

Ontspannen doorwerken met een luxe uitrusting

Deze beschikken naast de standaard luxe uitrusting zoals navigatie en airconditioningsysteem. U wordt dus altijd via de snelste route naar de plaats van bestemming gebracht. Ervaar de winst van ontspannen doorwerken op de achterbank. Tijdens de rit kunt U kunt bijvoorbeeld rapporten lezen, telefoneren en vergaderen. U komt ontspannen aan, zodat U alert en geconcentreerd aan uw volgende afspraak begint.

Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen. De prijzen die wij hanteren zullen u aangenaam verrassen. U kunt rekenen op service van Taxi Haarlem Schiphol!

Call Now Button